NEVER TRUST THE STORYTELLER. ONLY TRUST THE STORY – NEIL GAIMAN @polsedierta @polsedierta @polsedierta Valruspines

Valruspines Edicions

Inici | Llibres | Jocs | On comprar | Contacte
Jocs Online: La noia de l'andana | La Gran carrera de cotxes de colors | El joc dels Dinosaures
Jocs de cartes Print&Play: La casa de les bruixes | La Gran carrera de cotxes de colors

Sala de Jocs

També dissenyo jocs. És una cosa que fa molts anys que m’apassiona i ara que tinc canalla, els hi faig a ells. En tinc uns quants però no tots són aptes per vendre o compartir; necessiten més treball o són massa complicats de fer.

En un futur intentaré posar-me seriós amb els videojocs, de moment teniu un tipus escull la teva aventura i un parell de jocs de cartes: La gran cursa de cotxes de colors i la Casa de les bruixes.


La noia de l'andana

Aquest joc està fet a l'estil dels llibres de escull la teva aventura amb un llenguatge de programació que es diu Twine i que és el responsable d'haver-me engrescat a aprendre, HTML, CSS i Javascript. El joc està acabat i és jugable 100% però li falta molt per ser bonic o vistós. Per sort el creador de Twine, en Chris Klimas, està creant un nou protocol que farà més senzill, encara, de crear jocs així que en algun moment, el refaré sencer.

De moment, podeu anar a fer-hi una partideta fent click a la portada. Sort. La necessitaràs!


La gran carrera de cotxes de colors

Aquest és un joc de cartes que podeu aconseguir per imprimir a Lektu. Només cal imprimir, retallar, aconseguir un dau de 6 del parxís de tota la vida i a jugar. Si vols que tingui un acabat més maco i duri més, les cartes ja estan dissenyades per poder introduir-les en les fundes de Magic o Yu Gi Oh que podeu trobar a qualsevol tenda de jocs de taula. Als meus fills els agrada força i vaig decidir, novament amb el Twine, de fer-ne una versió online per poder jugar amb el mòbil quan es neguitegen al metro. No és meravellosa, però entreté.


Cliqueu a la pista per anar a fer una carrereta!


La casa de les bruixes

Aquest és un joc de cartes que podeu aconseguir per imprimir a Lektu. Només cal imprimir, retallar i a jugar. Igual que el joc dels cotxes, les cartes estan preparades per fer-les servir en les fundes de Magic o Yu Gi Oh que podeu trobar a qualsevol tenda de jocs de taula.
Un joc molt senzill, tipus el de les famílies de tota la vida, amb molt d'atzar per ser competitiu per nens de qualsevol edat.El joc dels dinosaures

Els meus fills són uns apassionats dels dinosaures. En saben molt més que no pas jo. Així que els hi vaig fer un xungui joc amb dinosaures poc usuals i informacions de la wikipedia perquè n'aprenguessin una mica més. Van jugar-hi uns quants cops i encara està en el servidor de la web. Si els vostres fills també són uns Juràssics, feu-los passar el test vejam com se'n surten.