NEVER TRUST THE STORYTELLER. ONLY TRUST THE STORY – NEIL GAIMAN @polsedierta @polsedierta @polsedierta Valruspines

Valruspines Edicions

Inici | Llibres | Jocs | On comprar | Contacte
Llibres en paper | Llibres en digital

On comprar els meus llibres

Comprar llibres en paper

Valruspines a Lulu.comSi vols tenir el llibre entre les teves mans i olorar la tinta mentre llegeixes, la solució és anar a la meva botiga a lulu.com i encarregar una còpia. Lulu funciona amb Impressió a demanda, tu demanes el llibre i ells te n'imprimeixen una còpia i te l'envien a casa. Les despeses d'enviament són d'uns 5€. Si el vols dedicat, doncs m'hauràs de venir a buscar, pagar-me una birra i te'l signaré encantat.




Comprar llibres en digital

Valruspines a Lektu.comSi no vols/pots gastar tants quartos, o simplement no vols ocupar més espai a casa teva, l'opció és el llibre digital. A Lektu tens còpia en el formats més habituals: epub, mobi i pdf (digital i per imprimir), sense cap mena de DRM que limiti el que pots fer amb ell. El preu el poses tu des de 0€ i el pots descarregar tants cops com vulguis. Si faig algun canvi al llibre: correccions, afegir material, rebràs un email informant-te i podràs descarregar la darrera versió.



Només per considerar comprar-te un dels meus llibres, deixa'm dir-te, moltes gràcies! Dit això, voldria fer cinc cèntims sobre perquè autopublico els llibres i no els venc a llocs normals.
He provat un parell o tres de cops de publicar amb editorials i mai, mai, mai he aconseguit que em donin cap mena de resposta; ni tan sols per dir: on vas, reiet amb aquestes merdes. Així que després de deixar llegir els meus textos a tanta gent com vaig poder i que molts dels lectors em diguessin que escric prou bé com perquè em publiquin, vaig decidir fer-ho sense editorial.
El primer llibre entreterres va ser un recull de relats. Alguns ara no hagués pensat mai a publicar-los però l'experiència és guanya treballant i després de més de 10 anys, alguna cosa he aprés.
No venc a Amazon, ni en botigues convencionals (encara que somio trobar els meus llibres a Gigamesh i fer allà una presentació). I, després de dos verkamis, he decidit que si algú té interès en els meus llibres, trobarà la manera de llegir-los.
Publico en paper perquè estimo amb bogeria tenir un objecte físic creat per mi mateix amb les meves històries, però és una cosa costosa; tan econòmicament, com en hores de feina. I no tothom està disposat a pagar pel llibre d'un desconegut els diners que pagaria pel llibre d'algú amb referències més serioses que tuiter. Així que també publico els escrit s en format digital a una plataforma que permet que sigui el comprador qui posi el preu que vol pagar. Tots els meus llibres es poden aconseguir des de 0€. Perquè? Doncs perquè vull aconseguir lectors. Lectors que si creuen en el que faig, potser decideixin pagar per ajudar-me a seguir escrivint i publicant.
Des del 2017, tots els llibres que he publicat han estat finançats pels meus mecenes a patreon. Sense ells, no hi hauria nous llibres i no podria estar-ne més agraït. Gràcies per llegir-me.

Un escriptor sense lectors no és res.